Safiiri-hanke

Normaint Oy kehittää jatkuvasti osaamistaan ja uusia palveluja asiakkaidensa hyödyksi. Safiiri-hankkeessa toteutetaan voimalaitoksiin liittyvän uuden menetelmän ja menetelmään perustuvan palvelun verifionti käytännön olosuhteissa. Markkinatutkimuksen ja mittaustulosten perusteella toteutetaan palvelun tuotteistus. Hankkeen toteuttamiseen on saatu Pohjois.Pohjanmaan ELY-keskuksen myöntämää EAKR-rahoitusta.

Feeniks-hanke

Normaint Oy kehittää jatkuvasti osaamistaan ja uusia palveluja asiakkaidensa hyödyksi. Feeniks-hankkeessa toteutetaan uusien palvelukokonaisuuksien kehitystyö ja voimakas tuotteistaminen. Hankkeen

toteuttamiseen on saatu Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen myöntämää EAKR-rahoitusta.

Uusi Teollisuus -messut 2019 Tampere

Normaint osallistuu Uusi Teollisuus -messuille Tampereella 20-21.3.2019. Tervetuloa tutustumaan palveluihimme!

Pohjoinen teollisuus 2018 -messut ja arvonta

Normaint osallistui Pohjoinen Teollisuus 2018 -messuille Oulussa 23-24.5. Esittelimme kunnonvalvonnan reittimittauksia ja online-valvontaa. Järjestimme messuilla kisan ja arvoimme oikein vastanneiden kesken kolme monitoimityökalua. Voittajat ovat selvillä ja palkinnot ovat toimitettu uusille omistajilleen. Onnittelut Ilkka R, Sami P ja Arja S.

POHJOINEN TEOLLISUUS OULUSSA 23.-24.5.2018

Olemme esillä teollisuuden suurtapahtumassa 23-24.5 Ouluhallissa. Osastonumeromme on 807.

Tervetuloa tutustumaan uudistettuun ilmeeseemme ja osallistumaan yleisökilpailuun. Palkintoina laadukkaita Victorinox tuotteita.
Tiistaina 22.5. avautuvat uudistetut kotisivumme!