palveluntuottaja

kumppani

kilpailukyvyn lisääjä

NORMAINT OY YRITYKSENÄ

Pohjoisen luonnonvarat ja logistiset mahdollisuudet luovat Pohjolaan jatkuvasti uutta infrastruktuuria ja teollisuutta. Niiden toimivuus ja tehokas hyödyntäminen riippuu kunnossapidon onnistumisesta.

Me Normaintilla tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaista teollisuuden kunnossapitoa ja projektien läpivientiä, joka takaa asiakkaalle keskeytyksettömän toiminnan ja parhaan tuottavuuden.

palvelemme pohjolaa

kilpailukykyä teollisuudelle

Normaint Oy perustettiin kunnossapidon ammattitaidon, asiantuntemuksen ja teknologian soveltajaksi ja yhdistäjäksi. Sen erikoisosaamista on toiminta pohjoisen vaativissa olosuhteissa.

Tavoitteenamme on lisätä teollisuuden kilpailukykyä kokonaisvaltaisilla kunnossapito-, kunnonvalvonta- ja projektipalveluilla.

Panostamme ennaltaehkäisevään, mekaaniseen ja mittaavaan kunnossapitoon, jonka avulla asiakkaamme voivat parantaa tuottavuuttaan ja kilpailukykyään merkittävästi vielä silloin, kun itse tuotantoprosessi on optimoitu huippuunsa. Liiketoimintamme perustuu asiakassuhteille, joissa parannamme asiakkaan kilpailukykyä pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti.

Haemme kasvua pääasiassa pohjoisen High North -alueelta, joka on tällä hetkellä teollisuuden merkittävä kasvusuunta Euroopan Unionissa, Skandinaviassa ja Venäjällä.

Kokemusta ja pitkiä asiakassuhteita

FAKTOJA

  • Kotipaikka Kajaanissa Suomessa
  • Toimipiste  Kemissä
  • Pitkäaikaisia sopimuksia merkittävien asiakkaiden kanssa
  • Kasvusuuntana High North -alue

Huomioimme pohjoisen luonnon erityispiirteet

YMPÄRISTÖ JA TYÖTURVALLISUUS

Normaint Oy:n kolme keskeistä arvoa ovat luottamus, avoimuus ja lupausten pitäminen.

Noudatamme näitä periaatteita kaikissa toimissamme, niin asiakkaiden, henkilöstön kuin ympäristön kanssa toimiessamme.

Toiminta pohjoisilla alueilla merkitsee herkän luonnon huomioimista, paikallisen elämäntavan kunnioittamista sekä vastuullista energiankulutusta. Otamme kaikessa toiminnassamme tarkasti huomioon ympäristön ja ympäröivän yhteiskunnan. Kierrätämme ja lajittelemme asianmukaisesti, ja suosimme esimerkiksi osien kunnostusta uusiokäyttöön aina kun se on mahdollista.

Myös vaativissa olosuhteissa toimivan henkilöstön turvallisuusosaaminen vaatii erityistä huomiota. Pidämme huolta henkilöstömme työturvallisuudesta ja ajantasaisesta tietämyksestä, muun muassa tarjoamalla heille jatkuvasti työturvallisuuteen liittyvää koulutusta.

Toiminnassamme noudatamme seuraavia toiminnanohjausjärjestelmiä: ISO 9001 Laadunvalvonta, ISO 14001 Ympäristöjohtaminen, OHSAS 18001 Työterveys- ja turvallisuus, EN 1090 Vaativien teräsrakenteiden valmistus ja ISO 3834 Hitsaus.

Ammattilaisen paikka

TÖIHIN NORMAINTILLE?

Tarvitsemme osaajia, joilla on ammattitaidon lisäksi neuvokkuutta ratkaista itsenäisesti eteen tulevia haasteita. Myös taito kohdata asiakas ja tunnistaa hänen tarpeensa sekä vastuunotto ympäristöstä ovat luonnollisesti ominaisuuksia, joita haluamme työntekijöiltämme.

Jos sinulla on kokemusta kunnossapidon asiakastyöstä tai vahva tahto oppia rautainen ammattitaito, ota meihin yhteyttä Yhteystiedot-sivulta löytyvällä lomakkeella. Jos henkilöstötarpeemme ei ole ajankohtainen, säilytämme hakemuksesi mahdollista myöhempää yhteydenottoa varten.